De voordelen van een goedkope smartphone

De voordelen van een goedkope smartphone

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope smartphone die ook garant staat voor kwaliteit, is de vraag: kan ik een lange levensduur en goede werking verwachten? In het geval van Wiko is het antwoord: natuurlijk!

Wiko-smartphones zijn ontworpen om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het moto: om de technische specificaties van de top van de markt te kunnen bieden, zonder al te veel geld uit te geven, is het noodzakelijk om de kosten ruim van tevoren te optimaliseren, zoals bij de nieuwe modellen die zijn aangepast aan het profiel van de gebruiker.

Het is bijvoorbeeld niet nodig om de processor te groot te maken als de RAM niet volgt, of een 16 megapixelcamera te bieden als het apparaat weinig opslagcapaciteit heeft. Door het aantal componenten te beperken en de montage van de telefoons te optimaliseren, kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. In tegenstelling tot wat je zou denken, profiteert de kwaliteit van een vermindering van functies en componenten, vooral voor een snelle werking. Bij Wiko hebben we besloten om de consument centraal te stellen door smartphones te ontwerpen die uitblinken in prijs-kwaliteit. Onze verschillende reeksen zijn ontworpen met dit doel voor ogen. In het bijzonder de Y-reeks: de Lenny5, de Jerry3 en de Tommy3 zijn het meest betaalbaar, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of functionaliteit. De nieuwste Android-besturingssysteem Oreo (Go-editie) is aangepast aan een kleinere RAM, zodat de kracht en gebruiksvriendelijkheid van een nieuwste smartphones niet verloren gaat.

Gerelateerde producten

Vorige

Te lezen in dezelfde categorie: