Accessoires

Wiko heeft net de accessoires die u nodig hebt om goed uitgerust te zijn om uw dagelijkse agenda na te streven. Van bescherming en laders tot audio en een draagbaar apparaat, onze trendy accessoires worden ontworpen in Frankrijk met een focus op comfort en een elegante, Europese stijl.

Filters

Voor de beste gebruikservaring, gebruik de onderstaande filters om de accessoires te tonen die geschikt zijn voor jouw smartphone.
Filters / Accessoires
DRAAGBARE TOESTELLENMaak elke outfit compmleet met een trendy draagbare accessoire die naadloos overgaat als uw activiteiten wijzigen. Onze draagbare apparaten houden u de hele dag verbonden, voor smart living met een actieve levensstijl.
AUDIOTOESTELLENZet het volume hoger en dans op uw favoriete muziek! Geniet van een krachtige geluidservaring met onze audio-apparaten, in puur comfort met een elegante, duidelijk Europees ontwerp, klaar voor uw dynamische levensstijl. Voor on the go plezier, probeer het draadloze audioreeks.
BESCHERMINGBescherm stijlvol uw toestel tegen het onverwachte! Onze slanke, beschermingshoezen hebben een moderne, minimalistische stijl en zijn op maat gemaakt voor elk apparaat, en garanderen een goede pasvorm. Kies tussen de snelle toegang smart folio's, gehard glas en nog veel meer.
Dit zijn onze meest recente bescherm opties. Gebruik de filters bovenaan de pagina om de modellen te tonen die geschikt zijn voor jouw smartphone.
Open
OPLADENLaad snel op en raak nooit zonder sap terwijl U onderweg bent met ons licht, ultra-compacte laders en USB-kabels.