Waar te koop

jerry 3

jerry 3

Dit nieuwe hippe 18: 9-breedbeeld display heeft een compact formaat en eenvoudige bediening. Met het 5.45" IPS-display kun je de kleurrijke Jerry3 gemakkelijk meenemen. Super toegankelijk! Jerry 3 is gemaakt voor eenvoudige multimedia gebruik en browsen, met een 5MP camera aan zowel voor- als achterzijde, een Quad-Core-processor en 16 GB geheugen. Allemaal uitgerust met de nieuwste Android ™ Oreo ™ Go edition * voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Compact &
breedbeeld
breedbeeld display

Compact & toegankelijk breedbeeld display

Breedbeeld staat gelijk aan praktisch! Jerry3 brengt je een 18: 9 meeslepend displayformaat in een compacte body met eenvoudige bediening. Geniet van meer comfort bij het lezen en browsen op het 5.45" scherm. Vanuit elke hoek scherp met IPS-technologie. Laat je meenemen in eenvoudige apps-navigatie op dit ultra-toegankelijke apparaat!

Vrolijke opnamen

Vrolijke opnamen

Leg dat memorabele moment vast op de 5MP-camera aan de achterzijde. Maak heldere zelfportretten op de 5MP camera aan de voorkant, zelfs in het donker dankzij de Selfie-flitser. Verbeter de kwaliteit van beide camera's met HDR.

Multimedia
& browsen
op het web gemakkelijk gemaakt

Multimedia & browsen op het web gemakkelijk gemaakt

Jerry3 wordt aangedreven door een Quad-Core processor van 1,3 Ghz voor een essentiële multimedia-ervaring. Sla je favoriete video's en media op met 16 GB geheugen, uitbreidbaar met een MicroSD-kaart van 64 GB. Profiteer van Google Foto's ** voor onbeperkte opslag. Dagelijkse efficiëntie is als een wandeling in het park! Samen met Android ™ Oreo ™ Go-editie * voor naadloze navigatie en betere prestaties. Alleen de kracht die u nodig hebt voor vandaag, deze wordt geleverd met een batterij van 2500 mAh.

* Android is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de groep Mondelez International, Inc.
**Gratis opslag op hoge kwaliteit vereist Google-account en internetverbinding.

Speelse
metallic kleuren

Speelse metallic kleuren

Pronkend met zijn levendige persoonlijkheid, is Jerry3 leverbaar in een frisse selectie van 4 gedurfde kleuren. Kies een tint die overeenkomt met uw eigen stijl: Zwart, Goud, Bleen en Rood.