Waar te koop

Lenny5

Lenny5

Raad eens wie een legendarische comeback maakt met een 'hot' nieuw 18:9 breedbeeld display? Groots is beter met Lenny5! Met een toegankelijk 5,7"HD+ display, dual speakers, groot scherm en meeslepend geluid dat je multimedia een boost geeft. Met de meegeleverde 16GB ROM bewaar je mooie foto's gemaakt meet de 8MP hoofdcamera of de 5MP selfiecamera. Compleet met de laatste versie Android™ Oreo™ Go edition* voor een optimale gebruikservaring.

Groot 18:9
widescreen display

Groot 18:9 widescreen display

Een 18:9 breedbeeldfromaat en een handzame 5,7"HD+ scherm is een perfecte match. Lenny5 maximaliseert wat jij ziet met een meeslepend mooi groot scherm dat comfortabel in je hand past. Het resultaat is meer scherm, minder randen, in een super toegankelijk toestel voor een verbeterde visuele ervaring wanneer je blogs leest, door Pinterest bladert en games speelt.

Groot. Luid. Sound.

Groot. Luid. Sound.

Pump up the volume! De dubbele luidsprekers produceren helder en krachtige audiogeluid. Voel je omringd door meeslepend geluid om te leven in de emotie van het moment, terwijl je luistert naar je wekelijkse playlist of bij het bekijken van een thriller.

Verbeterde
multimedia

Verbeterde multimedia

Bewaar je favoriete tunes, afleveringen van series en apps met 16GB intern geheugen dat uitbreidbaar is met een 64GB MicroSD card. Vergeet limieten met "Google Photos: ** voor eindeloze opslag. Denk aan gemak en efficiëncy! Door de Quad-Core processor 1.3 Ghz met 3G op de achtergrond voor toegankelijke multimedia. En met een 2800 mAh batterij ben je de hele dag 'powered up'.

**Free storage at high quality, requires Google account and internet connection.

Gepersonaliseerde
ervaring

Gepersonaliseerde ervaring

Maak je klaar om je gebruik aan te passen met Android™ Oreo™ Go edition*. Gemakkelijker door Dual SIM en de nieuwe Wiko User Interface.

* Android is a trademark of Google LLC; Oreo is a trademark of Mondelez International, Inc. group.

Mooie beelden.
Levendige
momenten.

Mooie beelden. Levendige momenten.

Herinneringen zijn beter wanneer je ze deelt! Neem heldere foto's met de 8MP hoofdcamera en deel ze op Insta met de f / 2.0 diafragma en autofocus. Maak selfies als grappige herinneringen met de 5MP selfiecamera, zelfs bij weinig licht met de LED flitser. Beeld kwaliteit is verbeterd met HDR op beide cameras voor de beste belichting.