Waar te koop

Tommy 3

Tommy 3

Maak kennis met het brede 18:9 scherm! Het compacte ontwerp en de 5.45" display maken hem geschikt voor gebruik met één hand. Geniet van gebruikscomfort en snelle prestaties met 4G- en een Quad-Core-processor. Deel coole foto's van al je ontmoetingen. Uitgerust met de nieuwe Wiko-gebruikersinterface.

Groter scherm.
Compacte vorm.

Groter scherm.
Compacte vorm.

Het trend-setting 18:9 breedbeeld is nu ultra-toegankelijk. Meer schermruimte in een compacte body, stel je voor wat je allemaal kan op de 5.45" display. Twitter, Pinterest, e-mail ... hou je telefoon in één hand, scrol omhoog en omlaag met je duim en tik om te openen. Hier is je parner in zakformaat, die je gemakkelijk kan hanteren met één hand.

Snel & vlot

Snel & vlot

Ben je het beu om een grote tas te dragen? Tommy3 is de beste buddy die je kan vinden. Dankzij NFC* kan je nu snel betalen. Geniet van streamen, surfen en meer geweldige dingen. Entertainment op volle kracht in 4G. Omdat je altijd meer dingen tegelijkertijd doet! Facebooken, je blog schrijven, reageren op Insta-foto's; krijg de efficiëntie die je nodig hebt. Aangedreven door een Quad-Core-processor van 1.3 GHz, geschikt voor vlotte multitasking.

*Afhankelijk van de versie.

Coole beelden.
Special effects.

Coole beelden.
Special effects.

De kwaliteitsfoto's die jij verlangt, ze zijn helder dankzij de 8MP camera met LED-flits. kwaliteitsfoto's die jij verlangt, ze zijn helder dankzij de 8MP camera met LED-flits. Spontane selfies schitteren met de 5MP camera, compleet met displayflits. Leef in het moment, verlies geen tijd met instellingen. Met HDR bent je altijd zeker van hoge kwaliteit foto's. Perfectioneer met Face Beauty voor het posten. Bewaar alles met gemak in het 16GB geheugen.

Alles voor
de ervaring

Alles voor de ervaring

De capaciteit waarop je kan vertrouwen! Tommy3 beschikt over Android™ Oreo™* Go edition, zodat je kan genieten van een optimaal gebruik én tegelijkertijd ook opslaggeheugen bespaart.

*Android is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de Mondelez International, Inc. groep.

Een vleugje kleur

Een vleugje kleur

Ontworpen om een statement te maken, het wordt geleverd in 4 trendy kleuren met metalen afwerkingen. Kies nu voor twee covers en verander van stijl, Anthraciet en Bleen of Goud en Rood.