Wiko’s True Colors gamma: zoek maar uit!

Wiko’s True Colors gamma: zoek maar uit!

Welke Wiko smartphone past het best bij jou? Je vindt ongetwijfeld jouw perfecte match in het nieuwe gamma smartphones, beschikbaar in 7 effen kleuren. True Colors verwent je met keuze.
Een aanbod in 3G of 4G, keuze uit verschillende kleuren, formaten en technische eigenschappen ... de keuze is helemaal aan jou!

Wiko heeft een selectie smartphones ontworpen afgestemd op jouw behoeften én die schitterende prestaties leveren. Jouw Wiko gids voor een slimme aankoop!

Elke Wiko smartphone brengt technologie van topniveau en is uitgerust met een Android KitKat versie.
En er is meer ... ook de prijzen zijn top: vanaf 49,90€, een échte boost voor de herfst.

De RAINBOW is de eerste smartphone uit Wiko's nieuwe, kleurrijke, krachtige en betaalbare reeks. Zijn succes bevestigde de True Colors trend: de RAINBOW - die meteen na zijn lancering de nummer 1* van de online verkoop werd - zorgde voor een prachtig entrée op de smartphone markt dankzij zijn schitterende kleuren en groot 5-inch display.
De 4G versie, RAINBOW 4G, is aangekondigd voor november.


IK HOU VAN 4G IN KLEUR!
Droom je van 4G? Dan zijn BIRDY en KITE de geknipte oplossing voor jou!

Met zijn 4.5-inch display brengt de BIRDY 4G tot werkelijkheid. Gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar een ultra-comfortabel display, maar ook voor fans van multitasking en intuïtief gebruik. De BIRDY, uitgerust met een quad-core 1.3 GHz processor, beschikt over een 5 MP hoofdcamera en een 2 MP frontcamera.

Als je niet zonder 4G kunt leven, dan is de KITE de nieuwste must-have smartphone!
Het matte design van de KITE - voorzien van een dual- core 1.2 GHz processor, 4 GB opslag geheugen en 1 GB RAM - maakt hem bijzonder elegant. Zijn 4-inch display en 5 MP camera vervolledigen zijn indrukwekkende karakteristieken. Een échte gebruikers-vriendelijke smartphone!


3G: DE SMARTPHONE VOOR IEDEREEN...
Of je nu een ervaren smartphone gebruiker bent of dat je het idee niet kan verdragen om afscheid te moeten nemen van je goede, oude gsm ... het is tijd om het True Colors gamma te ontdekken!

RAINBOW is de grootste smartphone in het gamma, uitgerust met een
5-inch HD display. Een quad-core 1.3 GHz processor, gekoppeld aan 1GB RAM, staat in voor zijn prestaties. Zijn 8MP hoofdcamera en 2MP "selfie" camera kunnen al terugblikken op een succesvol parcours. De RAINBOW draait momenteel op Android 4.2.2 Jelly Bean en in oktober is er een update naar Android 4.4 KitKat gepland.


De BLOOM biedt dezelfde voordelen als zijn voorganger, maar in een meer ergonomische versie, met een 4.7-inch WVGA display. Dankzij zijn reactievermogen, dat verzekerd wordt door zijn KitKat OS, zijn 5 MP camera en 4 GB ROM, is de BLOOM een comfortabele smartphone, ideaal voor web browsing, games en videos.

Ben je helemaal klaar om te switchen naar een smartphone? De SUNSET
komt met een 1.3 GHz dual-core porcessor en een verbluffend 4-inch display.
Zijn 2 MP camera zal je perfecte reiscompagnon zijn, of het nu gaat om business of plezier. De SUNSET is ingenieus en toegankelijk voor nieuwe gebruikers die de voordelen van een smartphone met een grote display willen ontdekken.

De GOA: gek op selfies? Het plezier om selfies te maken, ligt nu voor iedreen binnen handbereik! Ontdek de Android KitKat smartphone met een 3.5-inch display en glanzende cover. Net zoals de andere modellen in dit gamma, is het 4 GB ROM geheugen, via micro SD, uitbreidbaar tot 32 GB.

Alle 3G modellen zijn uitgerust met Wiko's iconische dual SIM technologie.

*Bron GfK
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie: