Accessoires maar wel essentieel!

Accessoires maar wel essentieel!

Mooi design en praktisch, de WIKO accessoires zijn eveneens stijlvol, modieus, gaaf en aangepast aan een compleet gebruik van uw telefoon. Onmisbare accessoires, waarvan hieronder de drie essentiele en absoluut noodzakelijke accessoires.

De Folio DARKSIDE, dit technologisch origami model, met zijn innoverende en unieke vouwsysteem, dient als verstelbare houder. Eenvoudig en efficiënt, deze beschermhoes is zeer praktisch: in de auto met de GPS aan, in de keuken om al kokend een video te bekijken of een recept te volgen, met de luidspreker of de dictafoon bij alle soort gelegenheden, om een gesprek te kunnen volgen terwijl u iets anders aan het doen bent. Oneindig veel mogelijkheden om het leven en de kleine dagelijkse dingen te vergemakkelijken!

De Folio HIGHWAY is voorzien van een venster waardoor je eenvoudig bij de meldingen kunt. Nu heb je zonder enige handeling meteen kennis van de binnengekomen meldingen. Deze hoes vouwt zich op een heel vindingrijke manier tot een houder. Dit zachte hoesje met fluweelachtige textuur verschaft oneindig gebruikplezier, als een onverslijtbare tweede huid. Perfect!

Slimme accessoire: Noodle.
De ware ontknoping!
Je neemt je koptelefoon overal mee naar toe en zodra je even een momentje hebt wil je rustig genieten van een muziekje of filmpje. Maar dan begint het probleem: het zoeken naar de koptelefoon. En meestal vind je één grote warboel van draden terug en ben je minstens een half uur bezig om de draden uit elkaar te halen... Een ergerlijk moment!
Wiko heeft een oplossing om nooit meer koptelefoondraden uit de knoop te hoeven halen: de nieuwe koptelefoon "Noodles" geïnspireerd door de "tagliatelle". Je moet er maar net opkomen, platte draden die doodeenvoudig zelf-ontwarrend zijn! En dat gepaard met de CTIA norm met verbeterde geluidskwaliteit. Succesvol gegeven, ergernis verdwenen!
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie: