DUAL SIM

03 | 14

Wiko news

DUAL SIM

Sinds wanneer hebt u twee telefoons nodig? De Wiko-telefoons zijn uitgerust met de Dubbele Sim-technologie. Twee telefoonlijnen gebruiken, een ingenieus middel om op één enkele telefoon privé en werk te integreren of ook nog een binnenlandse en buitenlandse SIM-kaart... Men droomde ervan... Wiko deed het!

De komst van Dubbele Sim smartphones is een echte vooruitgang op de mobiele telefoonmarkt, die enkele beperkingen uit de weg ruimt.
U hebt eerst en vooral de mogelijkheid om uw professioneel leven volledig in de hand te hebben en te genieten van uw private content zonder over twee telefoons te hebben.

Indien u dikwijls reist voor uw beroep dan hebt u zeker een binnenlands en een buitenlands nummer. Daarvoor is de Dubbele Sim in EEN ENKELE telefoon de perfecte combinatie van eenvoud en praktisch gebruik.

De Dubbele Sim richt zich bovendien op een publiek dat al over een provider beschikt, maar desondanks zou willen genieten van een « low-cost » forfait. Met een Dubbele Sim smartphone wordt het overschakelen gemakkelijk en kan de gebruiker zijn twee forfaits gemakkelijk beheren.
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie:

Wiko news 05 | 18

WIKO ROLLER BIKE PARADE 2018

Wiko Roller Bike Parade De hele zomer lang brengt de Wiko Roller Bike Parade je naar de vier hoeken van België om onvergetelijke momenten te beleve...

Wiko news 12 | 17

Prettige feesten !!!

Dit jaar voor de feestdagen, ziet Wiko de dingen in groot, heel groot! Heb je nog geen cadeautjes gevonden voor onder je kerstboom? zoek dan niet verder!!! Het...