WIKO ROLLER BIKE PARADE 2018

05 | 18

Wiko news

WIKO ROLLER BIKE PARADE 2018

Voor dit seizoen 2018 wordt de Wiko Roller Bike Parade gehouden in verschillende steden van 1 juni tot 14 september, voor het plezier van alle fans van alternatieve mobiliteit. Het evenement is volledig gratis voor jong en oud.

OPGEPAST: in geval van slecht weer kan de parade om veiligheidsredenen worden geannuleerd. De dag zelf van de parade om 16.00 uur, zal een officiële aankondiging worden gedaan op de website en de Facebook-pagina van het evenement.

Dit jaar vindt de Wiko Roller Bike Parade zichzelf opnieuw uit door nieuwe samenwerkingen en voorstellingen van lokale artiesten en collectieven.

Voor de 16e editie zet de Roller Bike Parade de kleuren van Wiko!

Daarvoor verricht het wereldberoemde smartphone merk geen half werk door het aanbieden van vele verrassingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

Fun maakt deel uit van het DNA van Wiko. Het smartphonemerk dat in 2014 in België werd gelanceerd, wil een extra glimlach op het gezicht van stadsbewoners toveren . Wiko doet dat door zich te engageren voor familie-evenementen, groepssporten en muziekfestivals. Daarom is het evident dat Wiko deelneemt aan de volgende Roller Bike Parade 2018. Ze zullen door de grootste Belgische steden rijden en skaten, en intussen volop genieten van het moment.

Altijd meer vibes! De WRBP wil je laten trillen door een muzikaal programma vol onverwachte gebeurtenissen.

In 2018 nemen onze DJ’s en staffers je mee om vele Belgische steden met verschillende eigenaardigheden te ontdekken. Zijn jullie er klaar voor? Laten we dit sport avontuur beginnen!
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie:

Wiko news 12 | 17

Prettige feesten !!!

Dit jaar voor de feestdagen, ziet Wiko de dingen in groot, heel groot! Heb je nog geen cadeautjes gevonden voor onder je kerstboom? zoek dan niet verder!!! Het...