De dubbele SIM van Wiko

03 | 14

Technology news

De dubbele SIM van Wiko

Ledereen weet het, de dubbele SIM is een belangrijk kenmerk van onze telefoons. Elk model is ermee uitgerust, en dat al sinds het ontstaan van Wiko.

Waaruit bestaat de dubbele SIM en hoe werkt het?

Het functioneren van de Dual-SIM maakt het mogelijk gebruik te maken van twee diensten zonder gelijktijdig te moeten beschikken over twee telefoons. Zo kan bijvoorbeeld hetzelfde toestel privé en proffessioneel gebruikt worden, met verschillende nummers en verschillende facturen; of om te reizen, met een SIM-kaart van het land waar u zich op dat ogenblik bevindt.

Dankzij de dubbele SIM bent u bereikbaar op beide nummers op één en dezelfde telefoon.
Er bestaan diverse types dubbele SIM met verschillende functies. Onze Wiko telefoons zijn uitgerust met DUAL SIM STAND BY: beide SIM-kaarten kunnen oproepen ontvangen. Wanneer een oproep echter tot stand is gebracht op een van de SIM-kaarten, is de andere niet meer actief en worden alle binnenkomende oproepen naar de voicemail geleid. Tot voor kort waren al onze modellen uitgerust met slots voor mini SIM's (normaal).

De DARKMOON zal een plaats hebben voor een mini SIM en een plaats voor een micro SIM, terwijl de DARKFULL zal beschikken over twee micro SIM slots.
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie: