VIEW2 PLUS

Full screen. Full power.

Weergave is alles!

Het innovatieve 19: 9 volledige scherm biedt een totale meeslepende ervaring, met uitstekende 'wide shots' en uiterst vlotte, blijvende prestaties.

Onderscheidend design. Echt comfort.

Het innovatieve schermontwerp maximaliseert het weergavegebied. . Extra bruikbare ruimte en een uitgebreid scherm worden samengevoegd in een smartphone die comfortabel in je handpalm past.

View2 plus specifications listed icons
Specifications icons for View2 plus
View2 plus displaying a video of a party

Indrukwekkend
en handig

Indrukwekkend en handig

De op maat gemaakte interface is afgestemd op het gebruik van een volledig scherm. Geniet van een maximaal meeslepende ervaring; van shows, games en alle apps.

Sterke,
dynamische prestaties

Selection of different screens possble on View2 plus

Reactief.
Soepel
multitasken.

Reactief. Soepel multitasken.

Er gebeurt veel backstage; de Qualcomm® Octa-Core 1,8 GHz-processor en 4GB RAM zorgen voor naadloos multitasken wanneer je tussen apps wisselt. Altijd klaar voor binge-watching sessies; 4G LTE helpt je snel streamen en downloaden.

Aanpasbare opslag

Nooit meer tekort aan ruimte voor je apps, muziek, foto's en clips. Elke herinnering is veilig opgeslagen met een royale 64 GB ROM aan boord. Breid je opslag verder uit met een 256 GB MicroSD-kaart. Gratis onbeperkte opslag * is beschikbaar op Google Foto's™.
* Onbeperkte opslag voor foto's van hoge kwaliteit en 1080p-video's, vereist een Google-account en internetverbinding.

Duurzame batterij

Oproepen, muziek, films, chatten, gamen... alles blijft doorgaan! Gemaakt voor de veeleisende gebruiker. Je kunt vertrouwen op langdurig vermogen in een enkele lading. De 4000 mAh batterij laat je langer van je Full Screen te genieten, met een hele dag intensief gebruik.

Technical specifications icons for View2 plus

Social waardige beelden

Een slimme camera-ervaring voor geweldige foto's, zelfportretten en clips die moeten worden gedeeld.

Golden View2 plus back view

Altijd
perfecte foto's.

Altijd perfecte foto's.

Leg de omgeving in levensechte kleuren vast op de 12 MP dual camera aan de achterzijde om de subtiele nuance van het moment te onthullen met Live Artiscic blur. Toon de fijne details in alle omstandigheden op de Sony IMX486 sensor. Richt en maak gewoon foto's, omdat Auto-Scene Detectie de instellingen aanpast voor portretten van hoge kwaliteit. Maak heldere opnamen in elke lichtomstandingheid dankzij de ingebouwde Low Light optimalisatie technologie.

Dual camera icon
Image comparision of a lowlight scene with the feature turned off and on
the feature is on

Helder. Scherp.
Duidelijk!

Helder. Scherp. Duidelijk!

De grote 1,25 μm pixelgrootte en Phase Detection Autofocus optimaliseren donkere omgevingen voor heldere en scherpe foto's. Snap zonder moeite dankzij de slimme camerafuncties. Instant Multi-frame en Blurless werken in harmonie om wazigheid en ruis automatisch te minimaliseren. In de avond maakt Nachtmodus heldere en natuurlijk ogende foto's.

Two guys taking a seflie sat on a balcony of a typical Marseillese building

Expressive selfies

Expressive selfies

Artistiek en moeiteloos

Selfie is altijd mogelijk met de 8MP camera aan de voorkant en het grote f / 2.0-diafragma, waardoor meer licht wordt vastgelegd. Vergroot de kwaliteit van uw zelfportretten met Auto-HDR, standaard activerend om de instellingen aan te passen op basis van belichting. Laat je creativiteit de vrije loop met Live portrait blur, Face Beauty en Live-filters.

8 MP Selfie icon
The blur feature represented with a picture of a guy playing music

Slim vervagen

Laat de foto focussen op wat opvalt, terwijl Live portrait blur het onderwerp benadrukt en de achtergrond verzacht.

Filter feature represented by several pictures effects

Creatieve real-time filters

Gebruik accessoires als hoeden en tinten, of jezelf vermommen met dierenmaskers en meer, met grappige Live AR-filters. Een vleugje kleur geeft net die extra touch met Live Filters.

Focus on the View2 plus filming a scene of friends singing

Uber coole clips

Uber coole
clips

Die hilarische momenten verdienen het om meeen gedeeld te worden! Neem een korte clip van 10 seconden op met Short Video, klaar om te posten. Want coole video's krijgen meer weergaven! Zowel de selfie- als de hoofdcamera zijn voorzien van FHD-videostabilisatie aangedreven door Vidhance * om trillingen weg te nemen voor stabiel beeldmateriaal.
*Marktleider video beeldverbeteringssoftware voor smartphones.

8 MP Selfie icon
Picture demonstration of the camera feature of the View2 plus

Het film effect

Professionele clips zijn slechts een modus verwijderd met filmische effecten. Wat is er beter om intensiteit op te bouwen dan Slow motion! Het filmen van snelle scènes voegt wat pit toe aan je verhaal met Time-lapse.

Slim. Up-to-date. Praktisch.

Picture if Oreo biscuits representing the Last Android ™  software version

Vlotte ervaring

Met Android™ Oreo™ * geeft je extra geheugen, snellere prestaties en de meest recente Google Apps-functies en beveiligingsupdates.
*Android is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de groep Mondelez International, Inc.

Woman unlocking her View2 plus with the Face unlock feature

Snelle Gezichtsherkenning

Waarom zou je tijd verliezen met het invoeren van codes of wachtwoorden? Krijg toegang tot je smartphone in minder dan een seconde, door er eenvoudigweg naar te kijken met gezichtsherkenning of met behulp van vingerafdruk.

Mobile demonstrating the NFC feature

Eenvoudige smartphone-betalingen

Voor jouw dagelijkse gemak! Met de ingebouwde NFC-chip* kan je snel dagelijkse transacties maken en delen, het vergemakkelijkt contactloze betalingen en eenvoudige koppeling. *NFC optioneel

Icons representing NFC / Face unlock and Oreo Android specifications

Stijlvol

De premium afwerking wordt geaccentueerd door een glanzend effect voor een vleugje elegantie.

Three mobiles displayed from the back to show the Gold / anthracite and supernova color

Bijpassende accessoires

Black smart folio dedicated to the View2 plus

Elegante smart folio

Slanke en interactieve bescherming. Blijf verbonden met je dagelijkse updates en andere belangrijke informatie: bekijk je notificaties, wissel van muziek en bekijk de artiest.

Transparent case to protect the New View2 plus

Slanke beschermhoes

Transparant. Robuust. Dubbele functie: Het verhoogde displayframe en de schokabsorberende bumper zorgen voor optimale bescherming én een ergonomische grip!

{{ 3-col_img1_img_alt }}

Gehard glas

Het ultraresistente bedrukte glas is anti-vingerafdruk. Het 2.5D ontwerp zorgt voor een goede touchscreen gevoeligheid met een perfecte fit.