Harry 2 Logo

Harry 2

Harry 2

Vlotte multimedia. Heldere foto's.

Ruimte is BELANGRIJK! Extra weergaveruimte in 18:9-indeling is nu beschikbaar met vlotte multimedia en scherpe opnamen. Bovendien is het volledig toegankelijk! Het compacte 5,45-inch HD+ scherm is bij uitstek geschikt voor gebruik met één hand. Maak en deel scherpe, gedetailleerde foto's op elk gewenst moment met een 13 MP camera aan de achterzijde. Snelle prestaties worden ondersteund met 2GB RAM, 4G en een Quad-Core processor van 1,3 GHz.

Tech Sheet of Sunny 3 Tech Sheet of Sunny 3
Harry 2 displaying its wide screen while filming a sea coast landscape

Breedbeeld display.
Compacte fit.

Breedbeeld display. Compacte fit.

Overweldigend ontmoet comfort in een 18:9 breedbeeldscherm, met meer bruikbare ruimte in een compacte vorm voor eenvoudig gebruik met één hand. Denk aan Instagram, Pinterest, tweets ... Moeiteloos browsen en minder scrollen voor een geweldige visuele ervaring op het 5.45 "HD + scherm.

Sunny 3 gold large display in the hand

Heldere en
creatieve beelden

Heldere en creatieve beelden

Scherpe snapshots weerspiegelen de details van het moment met de 13MP hoofdcamera aan de achterzijde. Lichtopname is geoptimaliseerd in donkere omgevingen door het grote f / 2.0 diafragma en 5P-lenzen. Geniet van een slimme ervaring met automatische scènedetectie, stel je instellingen nauwkeurig af voor verbluffende portret- en nachtopnamen. Neem natuurlijk ogende selfies met de 5MP camera aan de voorzijde, met Auto-HDR en Soft light flash. Creatieve inspiratie is eenvoudig om je foto's te verbeteren op beide camera's met Live Portrait blur en Face Beauty. In beweging neem je snelle clips op met Time-lapse. Je herinneringen worden veilig bewaard met 16 GB ROM, uitbreidbaar met een 128 GB MicroSD-kaart.

woman taking a selfie next to a pool

Snelle prestaties.
Eenvoudig multitasken.

Snelle prestaties. Eenvoudig multitasken.

In het drukke, dagelijkse leven kun je eenvoudig van de ene naar de andere taak overschakelen met 2 GB RAM. Streamen, tweeten, posten en meer op 4G-snelheid. Het verloopt altijd probleemloos met de Quad-Core processor met 1,3 GHz kloksnelheid op de achtergrond.

a woman and a guy playing next to a pool

Praktijkervaring

Praktijkervaring

Met Android™ Oreo™ * heb je snellere prestaties, meer opslagruimte en de meest recente updates. Ontgrendel met een blik met Face Unlock. Geniet de hele dag van je toestel met de 2900 mAh-batterij. En daarbovenop de gebruikersinterface van Wiko met een verbeterde Launcher, Snelle acties en ‘Smart Leftpage’ voor je favoriete content.

*Android is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van de groep Mondelez International, Inc.

Focus on Harry2 back cover with vibrant red color

Kleurrijke
geest

Kleurrijke geest

Een moderne look die past bij je gevoel voor stijl in met keuze in 4 frisse kleuren: Antraciet, goud, bleen en kersenrood.

Bijpassende
accessoires

Smart folio display

Smart folio

Slank en stijlvolle smart folio met een notificatie venster en een kleurrijke nieuwe interface. Zie binnenkomende oproepen, notificaties en informatie over muzieknummers.

Protective case display

Transparant protective
Case

Flexibel materiaal. Met luchtruimte voor schokabsorptie.

Tempered glass display

Tempered glass

Ultra-resistent gehard glas. Touchscreen-gevoeligheid verzekerd. Hecht perfect.