Waar te koop
Sunny 3 Logo

Sunny 3

Sunny 3

De favoriet sinds 2016 is nu vernieuwd! Ontdek de super betaalbare must-have voor veelzijdig gebruik! Met een 5-inch display voor visueel comfort dat past in een compacte behuizing. Ervaar de gemakkelijke en intuïtieve interface en de nieuwste Android ™ Oreo ™ Go-editie *. Het kleurrijke ontwerp past bij elke stijl!

Tech Sheet of Sunny 3 Tech Sheet of Sunny 3
Sunny 3 Anthracite large display on a table

Betaalbaar,
compact
& handig

Betaalbaar, compact & handig

Geniet van geweldige beelden op het grote 5-inch scherm, ideaal voor bediening met één hand. De focus ligt op super eenvoudige bediening! Wanneer je het toestel oppakt, besef je hoe compact het werkelijk is, ook typen en swipen voelt natuurlijk en moeiteloos aan.

Sunny 3 gold large display in the hand

Super gemakkelijk in gebruik!

Super gemakkelijk in gebruik!

Snel! Controleer online beoordelingen voordat je die trendy jas koopt. Zoek snel op het internet! Elke dag multitaskien zoals bellen, berichten verzenden en online surfen is een fluitje van een cent met vlotte navigatie. De Quad-Core-processor zorgt voor een stabiele en betrouwbare ervaring. Krijg voldoende opslagruimte met 8GB ROM, uitbreidbaar met een MicroSD-kaart van 64 GB. Je komt de hele dag rond met de 2000 mAh-batterij.

Sunny 3 cherry large display whith Logo Android™ Oreo™

Simpele
en intuïtieve
ervaring

Simpele en intuïtieve ervaring

De vriendelijke interactie die jij verdient! Het is uitgerust met de nieuwste versie van Google Android™ Oreo™ Go editie*. Je krijgt betere prestaties met geoptimaliseerde apps, tweemaal zoveel opslag en eenvoudige gegevenscontrole. Bovendien krijg je de nieuwste beveiligingsupdates!

* Android is een handelsmerk van Google LLC; Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. Group.

Sunny 3 black taking a girl in photo

Leg je herinneringen
vast!

Leg je herinneringen vast!

Fotografeer met volle overtuiging! Maak heldere foto's met de 5MP camera achteraan en de LED-flits. Wanneer je wilt, neem snel een selfie met de 2MP camera.

Back of Sunny 3 Anthracite, Gold, Bleen, Silver, Cherry Red

Kleurrijk
ontwerp

Kleurrijk ontwerp

Wanneer gemak stijl ontmoet! Met Sunny3 kan je je eigen look kiezen uit 5 levendige kleuren: antraciet, goud, zilver, bleen en kersenrood. Kies uit 3 matte en 2 glanzende afwerkingen.

Gepaste
accessoires

Smart folio display

Game Changer folio

Waarom zou bescherming saai zijn? Kies uit 3 op maat gemaakte accessoires. Flexibel materiaal en transparante achterkant. Luchtbuis voor optimale schokabsorptie.

Protective case display

Doorzichtige beschermhoes

Schokabsorberende bumper en glas-beschermer.

Tempered glass display

Schokbestendig gehard glas

afgeronde hoeken en gevoelige aanraking blijft behouden.