Waar te koop

View 2 PRO

Full Screen.
Top performance.

Meer schermoppervlakte

Het 19:9-Full Screen zorgt voor een nog beter bruikbaar schermoppervlakte.

Uniek ontwerp.
Puur comfort.

Het innovatief ontwerp van het display maakt de ervaring speciaal. Met nog meer nuttig schermoppervlakte en minder randen past de View2 Pro perfect in je hand.

Specifications icons for View 2 PRO
Specifications icons for View 2
Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background

Volledig
ondergedompeld.

Volledig ondergedompeld.

De speciaal ontworpen gebruikersinterface vult het gehele scherm. Ervaar films, games en apps nog intensiever. De Top display bar (bedieningsbalk) wordt bovenin zichtbaar om je muziek te bedienen en oproepen te beantwoorden.

Professionele beeldkwaliteit

Een buitengewone camera-ervaring voor foto's, selfies en video's die gemakkelijk te delen zijn.

Opvallend
scherpe foto's

Opvallend scherpe foto's

Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background
16MP
cam

120°
groothoek

Super
PDAF

De professionele Sony IMX499 dubbele hoofdcamera maakt levensechte foto's in elke situatie.
Jij bent heerser van de nacht met het f/1.75 diafragma en Super PDAF voor scherpe foto's bij weinig licht.
Schakel de combinatie van Instant Multi-Frame Processing en Blurless in voor een verbeterde camera-ervaring met automatische ruisonderdrukking. 's Nachts maak je heldere, natuurlijk ogende beelden met de de tweekleurige LED-flitser.

Picture demonstration of the multi frame proccessing feature of the View 2

Multi-frame processing en Blurless

Deze twee technologieën compenseren schokkerige opnamen veroorzaakt door onstabiliteit of bewegende fotopunten, en leveren zelfs bij weinig licht geweldige foto's. Beide functies zijn standaard ingeschakeld. De View 2 Pro legt 5 foto's achter elkaar vast en kiest de beste voor je uit. Dit optimaliseert de prestaties van de camerasensor met een verbeterd dynamisch bereik..

All-inclusive
group foto

Leg de momenten met al je vrienden of het hele landschap vast! De 120° groothoeklens maakt het gemakkelijk om panoramische of spontane groepsfoto's te schieten.

Creatieve vervaging

Laat je creatieve kant zien! Live Artistic Blur vervaagt de achtergrond van de foto en zet het centrale onderwerp in de schijnwerpers.

Perfecte selfies
in elke
situatie

Low light selfie of a man

De hoogwaardige hoofdcamerasensor is uitgerust met Big Pixel-technologie en een diafragma van f / 2.0 waardoor 4 keer zo veel licht op de sensor valt. De combinatie van directe multiframe-verwerking en Blurless technologie legt de kleinste details vast en vermindert de ruis.

Specifications icons for View 2 PRO
lowlight picture example from a View 2 smartphone
lowlight picture example from a lambda smartphone

Big Pixel
technologie in detail

Big Pixel technologie in detail

De selfie-camerasensor heeft Big Pixel-technologie, speciaal voor fotografie bij weinig licht. In elk geval zijn vier pixels gecombineerd tot één. Het resultaat is een 4-voudige lichtgevoeligheid! Het omgevingslicht wordt beter gebruikt en de beelden zijn helderder.

View 2 PRO displaying a picture of a young boy selfie with blurred background

Perfecte vervaging

Elke selfie wordt een uniek kunstwerk wanneer je de achtergrond met Live Portrait Blur in realtime vervaagt. Met Face beauty kun je de opname ook verbeteren voordat je deze op Facebook zet.

Professionele video's
met front- en hoofdcamera

Ervaar vloeiende video's nu ook in selfie-modus! Beide camera's beschikken over FHD-videostabilisatie om ongewenste schokkerige beelden te corrigeren.

Specifications icons for View 2 PRO
Picture demonstration of the Zoom and follow feature of the View 2 Pro

Zoom in en volg

Volg de actie in realtime met Live Auto zoom! Omcirkel eenvoudig rond het onderwerp om zijn bewegingen naadloos te volgen.

Picture demonstration of the multi frame proccessing feature of the View 2 PRO

Langzamer.Of sneller.

Langzamer.
Of sneller.

Filmische effecten geven je video's een professionele touch. Maak je verhaal nog krachtiger in Slow motion! Versnel dagelijkse scènes met Time lapse om ze spannender te maken.

Alles op
Google Foto's

Alles op Google Foto's

View 2 displaying a picture gallery

Google Foto's is je galerij. Alle foto's zijn goed georganiseerd, plaatsen en voorwerpen worden automatisch herkend. Bewerk de beelden direct in de app: filter, vervaag de achtergrond, knip of roteer je foto's. De bewerkingen worden opgeslagen, maar kunnen op elk moment ongedaan worden gemaakt. En dit alles met onbeperkte opslagruimte en eenvoudig delen!

Responsief.
Efficiënte multitasking.

Reactive
Efficiënte
multitasking.

Screen of the View 2 Pro show casing a Car race game

Geen wachttijd

Onder de motorkap bevindt zich een echte krachtige reactor met de Qualcomm Octa-Core 1.8GHz processor en 4GB RAM. Snelle livestreams en naadloze downloads zijn vanzelfsprekend met 4G LTE Category 6.

Woman calling someone with a wiko smartphone

Meer dan 24 uur
van intensief gebruik

Geniet van de ervaring op het volledige scherm met een extreem lange levensduur van de batterij! De 3000mAh-batterij en de Qualcomm Octa-Core-processor zorgen voor een bijzonder zuinig stroomverbruik. Het is bewezen dat de batterij een lange, actieve werkdag met meerdere oproepen, tientallen sms / mms, gesplitste foto's, internet, muziek, video, games en e-mails makkelijk doorstaat.

Specifications icons for View 2 PRO

Grenzeloos geheugen

Het royale 64GB ROM-geheugen biedt ruimte voor je hoge resolutiebeelden. Bovendien is het uitbreidbaar tot 256GB met MicroSD-kaart. Als dat niet nog steeds niet genoeg is, gebruik dan de gratis*, onbeperkte opslagruimte op Google Foto's.

*Gratis opslagruimte, een Google account en internet connectie is vereist.

Intuïtief. Up to date.
Naadloze ervaring.

Face unlock feature in action on View 2

Snelle Face Unlock

Met Face Unlock staat je telefoon in minder dan een seconde klaar voor je - een snelle en makkelijke manier om het toestel te ontgrendelen. Wanneer u de View2 Pro tevoorschijn haalt wordt gezichtsherkenning automatisch gestart met behulp van bewegingsherkenning. De vingerafdruksensor biedt extra beveiliging.

ANDROID logo and View 2 screen

100 % Pure Android™

Vergeet de extra's die niemand nodig heeft. Geniet van een snelle, vertrouwde Pure Android™-ervaring met Google. Krijg meer opslagruimte, snellere prestaties en de nieuwste beveiligings- en functie-updates voor Google Apps.

Woman paying with the NFC feature of the View 2 PRO smartphone

Betaal met de je
smartphone

NFC maakt contactloze betalingen, eenvoudige koppeling en travelcard-functies mogelijk.

Specifications icons for View 2 PRO

Metalen
ontwerp

View 2 PRO smartphone displayed on iron surface

Slank, modern, ergonomisch en robuust. De elegante verchroomde afwerking wordt geleverd met de CNC-metalen kast in Goud of Antraciet met een hoogwaardig glazen oppervlak.

Speciale
accessoires

Smart folio display

Smart folio

Slimme beveiliging. De dunne hoes beschermt de smartphone en biedt zicht op de meldingenbalk.

Pro case display

Pro case

Geavanceerde bescherming. Innovatief ontwerp. De materiaalcombinatie is nog robuuster voor een betere bescherming van de View2 Pro. Het unieke verhoogde displayframe beschermt tegen vallen. De schokdemper biedt nog meer veiligheid en ergonomische grip!

Tempered glass display

Tempered glass

Het extreem robuuste glas is bestand tegen vingerafdrukken. Het 2.5D-ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en de hoogste touchscreengevoeligheid.