Accessoires

Maak iedere dag uniek


WiMATE biedt een breed scala aan voordelen en functies die verder gaan dan een toegewijde sports tracker.
Hij is er voor jou, op elk moment van de dag, om op iedere moment van de dag jou de informatie te geven die je wilt. Dit uitgebreide apparaat is uniek voor zijn prijsklasse.  • Hartslagmonitor
  • Aantal stappen
  • Notificaties
  • Aantal verbrande calorieën
  • Afgelegde afstand


Lifestyle design: slank, ergonomisch & duurzaam

Gebruikservaring is het belangrijkste kenmerken van de WiMate die verkrijgbaar is in: cool grey, aubergine, khaki en black. De WiMate komt met een elegante roestvrij stalen en 8.9mm dunne behuizing. Geniet van het ergonomisch comfort met de verstelbare band voor elke pols, de duurzame aluminium behuizing en TPU Band van medische kwaliteit. WiMate staat altijd klaar om te gaan en staan waar jij dat ook doet, het is waterbestendig en stofdicht dankzij de IP67-certificering zo vormen zweet, druppels en regen geen enkel probleem.

Main features

  • 01 - Groot OLED scherm
  • 02 - Verstelbare band past om elke pols
  • 03 - RVS gesp
  • 04 - Dunne medische kwaliteit TPU Band
  • 05 - Optische sensor met behulp van PPG technologie


Uitstekende organisatie

Reken op je Personal Assistant voor het ontvangen van notificaties van je agenda, oproepen, alarmen, klok en berichten zoals SMS en e-mails. Maar ook meldingen van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, WhatsApp en Skype™ komen binnen op de Wimate. Er is geen noodzaak om te zoeken in je tas of broekzak naar je smartphone, want al deze meldingen zijn direct te lezen op je WiMATE.
Je kan zelfs je smartphone terug vinden met een simpele druk op je WiMATE, dankzij de slimme technologie Bluetooth 4.0.

24/7* hartslagmonitor*

In plaats van een lastige borstband beschikt WiMATE over een optische sensor die met behulp van PPG technologie automatisch en 24/7 via je pols je hartslag bewaakt. Zo kan je gemakkelijk en nauwkeurig je calorieverbruik en de intensiteit van je workouts analyseren.
*Niet geschikt voor medisch gebruikYour own Smart Coach focused on your health and wellness while keeping you connected.

Krachtige batterij

Een echte wingman die je niet zal teleurstellen, hij is klaar voor non-stop actie met batterij levensduur van maximaal 5 dagen.

Een innovatieve Wiko-app

De gebruiksvriendelijke app geeft de belangrijkste gegevens die relevant en bruikbaar zijn.
Daarnaast voorkomt de App een informatie-overload en snijdt onnodig ingewikkelde data. De app is net zo makkelijke te installeren als elke andere app. De app is zeer gebruiksvriendelijk met eenvoudige beeldiconen voor zowel activiteiten als slaap.

De Wiko App functies volgen al je dagelijkse activiteiten, geeft je zicht op je slaap doelen, en houdt bij hoeveel je beweegt. De app biedt snelle toegang op elk gewenst moment tot informatie, meldingen en statistieken.
REVIEWS

Een chique all-rounder

WiMATE dekt al mijn basisbehoeften voor het volgen van mijn fitness activiteiten met de personal trainer, maar voegt nog wat zoetstoffen toe zoals berichtnotificaties, continue hartslagmeting en slaap tracking. Maar de prijs verbaasde me nog het meest! De band is strak en elegant met een minimalistische stijl en daardoor geschikt voor zowel de sportschool, kantoor, of tijdens een avondje uit. Meestal vallen zulke trackers heel erg op maar de WiMate doet dat juist niet! In combinatie met de superhandige app ben ik erg tevreden over de Wimate.

Geplaatst september 2016 - Lydia, 32 jaar oud, Utrecht

Een geweldige coach!

In mijn twintiger jaren, was ik een fitness junkie. Ik zwom 2 ochtenden per week, liep 3 avonden per week, voetbalde op dinsdagavond, en speelde tennis op zondagmorgen. Onlangs heb ik besloten dat ik weer meer moet gaan bewegen, dus ik heb nieuwe gewoontes ontwikkeld om weer actief te worden. Mijn WiMATE is behulpzaam geweest bij mijn nieuwe fitness-regime. Ik ga voor een wandeling in mijn buurt en voelen me opgetogen als ik zie 7.000 stappen. Ik heb zelfs mijn slapende routine verbeterd. Ik weet wel wat ik tijdens de decembermaand aan vrienden ga geven!

Geplaatst oktober 2016 - Chris, 35 jaar oud, Eindhoven

Altijd een melding onderweg

Vorige week begon ik met mijn stage en werd ik gevraagd om alle belangrijke klanten van het bedrijf in de stad te bezoeken met een vragenlijst, om face-to-face interviews uit te voeren. Mijn ochtend agenda alert duikt op aan mijn pols met de vergaderingen en locaties van de dag. Soms, terwijl één sessie bezig is, kan een andere klant een e-mail sturen of bellen om hun afspraak te wijzigen of zelfs te annuleren. Het is discreet en professioneel wanneer het mij waarschuwt dat ik een telefoontje krijg. Ook de real-time meldingen helpen me mijn dagindeling zeer efficiënt te plannen en aan te passen. Eenmaal stuurde een vriend mij een WhatsApp bericht met de vraag om te lunchen, en ik was in staat te gaan als gevolg van een last-minute wijziging. Ik kan zelfs mijn Twitter en Facebook meldingen controleren terwijl ik op de bus ben tussen twee plaatsen. Het is super handig en good looking, dus voel ik me als een echte professional!

Gepost in September 2016 - Davide, 22 jaar oud, Milaan

Hou het makkelijk!

Ik ben blij me mijn dagelijkse wingman zaak. Dit leuk klein bandje blijft tikken voor het grootste deel van mijn week. Ik krijg mijn Facebook en Twitter waarschuwingen op mijn pols en ook lees ik mijn WhatsApp berichten! Ik slaap niet veel rond de exameperioden, maar het is leuk om te zien hoeveel rust ik krijg tijdens de week. Het is gewoon puur geluk om laat in bed te blijven tijdens het weekend en te zien hoeveel extra uren ik heb geslapen. Het is cool om precies te zien hoeveel stappen ik doe op weg naar de bioscoop of naar het winkelcentrum. Ik heb ook nog nooit een oproep gemist, want ik wordt gewaarschuwd op mijn pols en kan snel mijn telefoon beantwoorden. Soms, als ik mijn telefoon niet kan vinde of gewoon voor de fun, tik ik op WiMATE om mijn telefoon te laten bellen.
Hij komt in verschillende kleuren ook, dus mijn zus heeft de paarse en ik heb de kaki.

Gepost in Oktober 2016 - Maria, 19 jaar oud, Valencia
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Twitter, Tweet, Retweet and the Twitter logo are trademarks of Twitter, Inc. or its affiliates.
Skype™ is a trade mark of Skype and Wiko is not affiliated, sponsored, authorised or otherwise associated by/with the Skype group of companies.
HealthKit is a trademark of Apple Inc.
© 2015 Google Inc. All rights reserved. Google Fit is a trademark of Google Inc.
The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc., and any use of such marks by Wiko Mobile is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.