02 | 16

Gebeurtenissen

Wiko - Les Transardentes 2016 - NIGHT FEVER !

Op 23 Januari was Wiko op het beste electronische muziekfestival in Europa, de Transardentes 2016, aanwezig om waardig de introductie van onze nieuwe best-seller, de enige, de echte schitterende en fluorescerende FEVER 4G te vieren!
Na een eerste kennismakingsavond eind december waar onze samenwerking werd aangekondigd onder de vorm van een exclusieve reuze piñata wedstrijd in de Reflektor in Luik (een avond die een groot succes was, met dank aan het publiek en de organisatie), lanceerden wij 2016 op de best mogelijke manier, door het delen van een exclusief moment met ons publiek!

Tussen live en ontspannen fotoshoots, eenvoudige en directe uitwisselingen met een ongeloofelijk publiek en een "Bleeny style" Wikokleurig lichtspel van het mooiste effect; en voorzien van een Instagram bordje dat nu helaas onbruikbaar is, hield de meest opwindende avond van 2016 al zijn beloften!
De gelegenheid was zo perfect om de technische bekwaamheid van onze nieuwe FEVER 4G te promoten, vergezeld door verlichting net zo fluorescerend als zijn GameChanger contouren.
Na uren feesten, werd het uiteindelijk tijd om de temperatuur te laten zakken na honderden foto's en schoots, elk zo perfect als de andere, op zak te hebben.

Welke betere manier om dit fantastische publiek bedanken dan met een online verlenging van onze actie, met als hoogtepunt de mogelijkheid om de beroemde FEVER 4G te winnen? Het avontuur heeft zich natuurlijk voortgezet op Facebook met een kleine fotowedstrijd die de aanwezigen de mogelijkheid heeft geboden zowel toffe herrineringen terug te zien alsook om de telefoon te winnen door deze herrineringen te delen.

Herinneringen zijn eeuwig, en als bewijs ervan volgt er hieronder een mooie om zich met zwier te herinneren wat deze geweldige ervaring was!

Dankjewel iedereen en, zonder twijfel, tot volgend jaar!

#GameChanger


Vorige

Te lezen in dezelfde categorie:

Gebeurtenissen 08 | 18

Buzz voor IFA2018!

Open je agenda app en reserveer de datum alvast! IFA 2018 staat al om de hoek en Wiko is erbij om je te begroeten. Deze grootse elektronica Tradeshow vindt...

Gebeurtenissen 07 | 17

IFA 2017

Dit jaar bezochten veel van jullie onze stand :-D !!! Deze grote beurs vond plaats van 01/09 tot 06/09. U kon er het gloednieuwe gamma van Wiko ontdekken,...

Gebeurtenissen 07 | 17

WIKO @LES ARDENTES 2017

Van 6 tot 9 juli was Wiko aanwezig op het festival “Les Ardentes 2017”, in een gekke en totale #Game Changer sfeer! Met zijn stand tegenover de Main...