Gebeurtenissen

Wiko - Les Transardentes 2016 - NIGHT FEVER !

Wiko - Les Transardentes 2016 - NIGHT FEVER !

Op 23 Januari was Wiko op het beste electronische muziekfestival in Europa, de Transardentes 2016, aanwezig om waardig de introductie van onze nieuwe best-seller, de enige, de echte schitterende en fluorescerende FEVER 4G te vieren!
Na een eerste kennismakingsavond eind december waar onze samenwerking werd aangekondigd onder de vorm van een exclusieve reuze piñata wedstrijd in de Reflektor in Luik (een avond die een groot succes was, met dank aan het publiek en de organisatie), lanceerden wij 2016 op de best mogelijke manier, door het delen van een exclusief moment met ons publiek!

Tussen live en ontspannen fotoshoots, eenvoudige en directe uitwisselingen met een ongeloofelijk publiek en een "Bleeny style" Wikokleurig lichtspel van het mooiste effect; en voorzien van een Instagram bordje dat nu helaas onbruikbaar is, hield de meest opwindende avond van 2016 al zijn beloften!
De gelegenheid was zo perfect om de technische bekwaamheid van onze nieuwe FEVER 4G te promoten, vergezeld door verlichting net zo fluorescerend als zijn GameChanger contouren.
Na uren feesten, werd het uiteindelijk tijd om de temperatuur te laten zakken na honderden foto's en schoots, elk zo perfect als de andere, op zak te hebben.

Welke betere manier om dit fantastische publiek bedanken dan met een online verlenging van onze actie, met als hoogtepunt de mogelijkheid om de beroemde FEVER 4G te winnen? Het avontuur heeft zich natuurlijk voortgezet op Facebook met een kleine fotowedstrijd die de aanwezigen de mogelijkheid heeft geboden zowel toffe herrineringen terug te zien alsook om de telefoon te winnen door deze herrineringen te delen.

Herinneringen zijn eeuwig, en als bewijs ervan volgt er hieronder een mooie om zich met zwier te herinneren wat deze geweldige ervaring was!

Dankjewel iedereen en, zonder twijfel, tot volgend jaar!

#GameChanger


Te lezen in dezelfde categorie: