De geheugensteun voor elke dag: Any.DO

De geheugensteun voor elke dag: Any.DO


Een dag is niet lang genoeg om al wat u gepland hebt te doen ? En daarenboven vergeet u de helft van wat u voorzien hebt ? Any.Do maakt het u mogelijk om de weddenschap aan te gaan : op tijd de belangrijke – en zelfs onbelangrijke zaken - af te handelen die u zichzelf heb voorgenomen.

Deze gratis en leuke tool die het mogelijk maakt om uw taken te beheren komt met een duidelijke en intuïtieve interface. Info ingeven is eenvoudig en gaat vlot.

Organiseer uw agenda door met uw vinger over het scherm te glijden en te slepen, verschuif een taak om ze als voltooid te markeren, programmeer reminders, deel uw boodschappenlijst, bereid een evenement of een project voor, of schud uw mobiele telefoon om de afgewerkte taken af te vegen. Het klinkt wel heel eenvoudig, niet?

U kan zelfs dicteren wat u te doen staat. Any.Do zal automatisch de gedicteerde woorden in tekst omzetten.

Any.Do, is de ideale memo om dagdagelijks alles op uw smartphone te beheren en u hebt het altijd bij de hand!

Any.DO

De toepassingen en links die door WIKO op deze pagina worden vermeld, hebben als enige doel om onze gebruikers te informeren en om hun mobiele ervaring te verbeteren. In geen geval trekt WIKO voordeel uit deze vermelding, noch maakt het aanspraak op de rechten op deze toepassingen of werpt zich op als substituut van hun eigenaars. Deze laatsten kunnen op elk.
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie:

STAGEFRIGHT

Verschillende Wiko smartphones zullen binnenkort overschakelen naar Lollipop : RIDGE 4G, RIDGE FAB 4G et HIGHWAY PURE... maar Wiko is bezorgd over de veiligheid...