Goed gebruik van de batterij

Goed gebruik van de batterij

Dit maken we allemaal wel eens mee!

Weinig mensen denken eraan om bij het bezoek aan een vriend vooraf zorgvuldig het huisnummer te noteren!
En dan beginnen de problemen, u rijdt de straat in en deze blijkt een hele lange straat te zijn.. u neemt vervolgens uw telefoon om deze vriend te bellen maar … daar begint het drama! EEN LEGE BATTERIJ!

En dat allemaal omdat u de symptomen van uw batterij niet hebt herkent... Een geluk voor u dat Doktor Wiko er is en u de lijst van indicaties kan geven:
- De gebruiksduur na een herlading vermindert.
- De batterij wordt abnormaal heet tijdens een oplaadbeurt.
- De batterij wordt abnormaal heet tijdens het gebruik van uw telefoon.
- De batterijhouder heeft de neiging om op te bollen.

Nee, u hoeft niet flauw te vallen. We gaan u helpen om de autonomie van uw batterij te optimaliseren door u een paar tips te geven: ten eerste, schakel de opties die u niet constant gebruikt uit: Bluetooth, Wi-Fi en natuurlijk GPS. Sluit de toepassingen en achtergrondtaken af en vooral: verlaag de lichtsterkte van uw scherm!

Omdat u het bent, zullen we u nog enkele tips geven! Denk eraan om uw berichtendiensten af te sluiten (mails, Facebook, Twitter...) en vermijd schermen met bewegende beelden!

Wij raden u ook aan om gratis toepassingen te downloaden die beschikbaar zijn in PlayStore om de autonomie van uw telefoon te verbeteren, zoals Battery Defender dat gemakkelijk is in gebruik, zeer goed functioneert en van de gebruikers een gemiddeld cijfer van 4,4/5 kreeg! 2x Battery zou nuttig kunnen zijn als uw smartphone zich ontlaadt en zich onverwachts op een cruciaal moment uitschakelt. Deze toepassing krijgt van de gebruikers uitstekende beoordelingen en een gemiddelde van 4,3/5.

Tot slot enkele tips voor de mensen die hun smartphone in geen geval willen uitschakelen uit angst totaal verward wakker te worden zonder een idee te hebben hoe laat het is...ga in vliegtuigmodus!

Kortom, al deze slimme trucs kunnen uw leven redden!
Vorige

Te lezen in dezelfde categorie:

STAGEFRIGHT

Verschillende Wiko smartphones zullen binnenkort overschakelen naar Lollipop : RIDGE 4G, RIDGE FAB 4G et HIGHWAY PURE... maar Wiko is bezorgd over de veiligheid...