Een fantastische dual camera, dag en nacht.

WIM kenmerkt zich door de dual camera, met 2x 13-megapixel resolutie. WIM kenmerkt een dual camera module met 2x 13-megapixel resolutie. Schiet je foto's en deel ze in de beste foto kwaliteit: beide sensoren werken in perfecte harmonie samen en zijn 3 keer gevoeliger voor licht voor optimale kleuren en scherpe details in zowel heldere als omstandigheden met weinig licht.

2x13MP
RGB + B&W
f/2.0
diafragma
5P
Lens

Heldere, scherpe foto's. Vang meer licht voor scherpere details. Dag en nacht, zelfs bij weinig licht. Afgestemd met experts uit de foto industrie, gebruikmakend van hun expertise. WIM maakt de smartphonefotografie technologie toegankelijk voor iedereen!

Qualcomm

Qualcomm: voor de beste combinatie van de dual camera en chipset voor een uitmuntende beeldkwaliteit

DXO

DxO: De marktleider in beeldkwaliteit, voor de beste camera optimalisatie

Creatieve mogelijkheden

Voeg je eigen creatieve touch toe!
Focus op het onderwerp en blur de achtergrond om de artiest in jezelf te onthullen.

Schiet direct in zwart/wit voor extra fijne details en chique monochrome foto's

Shiet direct in RAW formaat om meer licht en details te vangen. Bewerk jouw foto's via pro-editing met behulp van de meegeleverde software.

Creeer magische video's

Video stabilisationTime lapse

Neem op in 4K voor rijkere kleuren, meer contrast en extra scherpe details . Door 4K video stabilisatie en Auto Zoom, ontwikkeld door de video solution expert Vidhance, hoef je je niet meer zorgen te maken over schokkerige video's. Wil jij je ook voelen als een pro video producer? Kies voor creative slow motion of de super frisse van 4K time lapse.

Sensationele selfies, dag en nacht

Maak selfies die het waard zijn om gepost te worden, ongeacht de belichting. De 16MP camera en optimalisatie bij weinig licht fixen dit voor jou. Voorkom het gevreesde spookgezicht! De zacht licht flits zorgt ervoor dat je er meer natuurlijk uitziet dan met de klassieke harde witte flits. Speel eens met Portrait Blur om de focus te veranderen.