VIEW GO

Ervaar de meeslepende 18: 9-breedbeeldervaring, met het super handige 5,7-inch HD+ scherm. Krijg de volledige multimedia-ervaring, neem geweldige foto's en bewaar ze in het groot geheugen.

VIEW GO

Ervaar de meeslepende 18: 9-breedbeeldervaring, met het super handige 5,7-inch HD+ scherm. Krijg de volledige multimedia-ervaring, neem geweldige foto's en bewaar ze in het groot geheugen.

Breeder en
beter

View Go screen with the Calanques of Marseille landscape background

Meeslepend 18:9 scherm

Meeslepend
18:9 scherm

Zie het groots met meer schermruimte! Zie alles optimaal met het breedbeeldformaat van 18: 9. Van binge-watching tot het checken van online love-matches, de beelden zijn helder en duidelijk op het grote 5,7-inch HD + scherm.

Specifications icons for View GO

Onmisbare multimedia

VIEW Go with sms app dispalyed on the screen - text + smileys

Eerste stap naar entertainment

Eerste stap
naar entertainment

Downloaden, streamen en spelen! Geniet op volle snelheid van al je content. Schakel tussen apps, soepel en snel met 4G. Omdat je dag vol zit met chatten, foto's, e-mails en snaps: dagelijkse multitasking is gemakkelijk met 2 GB RAM. De kracht die je nodig hebt, zit verborgen onder de motorkap met een Quad-Core-processor van 1,3 GHz.

Specifications icons for View GO
VIEW Go with sms app dispalyed on the screen - text + smileys

Prachtige foto's

Een serieuse camera-ervaring zorgt voor scherpe opnames en speciale effectenclips, samen met een groot geheugen om ze allemaal op te slaan.

Specifications icons for View GO

Geweldige
camera

Geweldige
camera

Creatieve foto's

Creatieve
foto's

Geniet van je dag en maak stralende foto's met de 13MP camera aan de achterkant. De mooiste foto's zonder moeite! Automatische scènedetectie werkt achter de schermen om uw instellingen in elke situatie te regelen. Schakel over naar de 5MP camera aan de voorkant om leuke selfies te maken. Auto-HDR helpt je bij tegenlicht, voor beide camera's. Breng creativiteit aan voor- en achterkant, met Live portrait blur, Live-filters en Face Beauty.

Super resolutie. Goed geheugen.

Super resolutie.
Goed geheugen.

Leg de beste momenten vast met 52MP-foto's voor meer details en structuren in de Super Pixel-modus. Elk souvenier wordt gemakkelijk opgeslagen met 16 GB geheugen, uitbreidbaar met een 128 GB MicroSD-kaart.

Film in FHD met special effects.

Film in FHD
met special effects.

Je clip is een genot om naar te kijken! De hoogwaardige FHD-video geeft heldere en levendige kleuren. Een versneld effect in je video verhoogt het tempo van dagelijkse scènes door te registreren in Time-lapse.

Gebruiksgemak.
Stijlvol design.

Ideaal voor gebruik met één hand. Het compact model biedt gebruiksgemak en goede grip. Kies jouw favorite kleur met een metalen look: antraciet, goud en Kersenrood.

Intuïtief
gebruik

Intuïtief
gebruik

Een stap verder

Een stap
verder

Met Android™ Oreo™ * is multitasking sneller, gebruik verschillende apps tegelijkertijd. Schakel snel tussen werk en persoonlijke verbindingen met de Dual SIM. Krijg direct toegang met Face Unlock. Je bent voorzien van een duurzame batterij, om de hele dag rond te komen.

* Android is a trademark of Google LLC; Oreo is a trademark of Mondelez International, Inc. group.

Echt gebruiksvriendelijk

Echt
gebruiksvriendelijk

Het gebruik van je telefoon is vanzelfsprekend dankzij de intuïtieve gebruikersinterface van Wiko.

Bescherming
op maat

Smart folio display

Smart Folio

Een slanke en compacte hoes houdt je verbonden met belangrijke melding van: oproepen, notificaties, muziektitels en artiesten.

Protective case display

Protective case

Protective
case

Beschermt met een schok-bumper die een comfortabele grip geeft en een doorzichtige achterkant heeft.

Tempered glass display

Tempered glass

Tempered
glass

Het 2.5D-ontwerp bedekt de gebogen randen van het scherm perfect, terwijl het de gevoeligheid van het aanraakscherm behoudt. Ultra-resistent en anti-vingervegen.