Uw vingers
zijn
meer
waard

Welke
vinger

om mijn
baas op te bellen

Met
deze vinger

blokkeer
ik indringers

5 FINGERPRINTS
5 ACTIONS

Aan de ene kant, een frisse mix van materialen en kleuren, een combinatie van metaal, zandsteen effect, sterke contrasten en een 2.5D gebogen scherm voor een premium en punchy look. Aan de andere kant, een helder HD-scherm, krachtige multimedia-ervaring, een geweldige camera en vooral ... een vingerafdruksensor en de mogelijkheid om maximaal 5 vingerafdrukken toe te voegen voor 5 verschillende toepassingen


URBAN DESIGN

Genieten van alle details. Ufeel valt op door zijn Neo Retro look, een combinatie van hoogwaardige materialen met gedurfde contrasten en verfijnde details. De zachte randen en 2.5D gebogen glas zijn zowel harmonieus en ergonomisch, waardoor dit stijlvolle apparaat ultra-compact is. Het past perfect in de hand voor een optimale gebruikservaring. Het scherm van de Ufeel is zeer goed bestand tegen schokken en krassen, zodat je blijft genieten van het apparaat. Ufeel is beschikbaar in 5 subtiele, stijlvolle en super trendy kleuren: Space Grey, Chocolate, Slate, Lime and Creamy.


JE VINGER IS DE SLEUTEL

Ufeel is voorzien van een tweede generatie vingerafdruksensor voor betere prestaties, meer snelheid en nog meer nauwkeurigheid. Gevestigd onder het display kan je jouw Ufeel ontgrendelen in 0.48 seconden, De 360° sensor herkent je vinger in verschillende posities. Maar dat is niet alles! Deze vingerafdruksensor biedt nog veel meer!

 • 2de generatie sensoren
 • Ontgrendelen binnen 0.48s
 • Sensor registreert 360°
 • Gemakkelijk koppelen

5 FINGERPRINTS 5 ACTIONS

Op Ufeel kan je tot 5 verschillende vingerafdrukken toevoegen, met behulp van één of twee handen. Je kan 5 vingers gebruiken voor direct toegang tot je favorieten apps, de functies die je het meest gebruikt of voor het bellen je geliefde in een seconde, met slechts één vinger. Je kan zelfs iemand anders toegang geven tot je telefoon door zijn of haar vingerafdruk te registeren. De keuze is aan jou!

OPEN
MUZIEK
OPEN
BERICHTEN
OPEN
CAMERA
BEL
THOMAS
ONTGRENDEL

MAAK HET PERSOONLIJK

 • Direct toegang tot my music met je pink
 • Koppel je ringvinger om berichten te openen
 • Start je camera door met je middelvinger de sensor aan te raken
 • Bel Arthur direct met je wijsvinger
 • Ontgrendel je telefoon met je duim

JE SMARTPHONE LUISTERT ALLEEN NAAR JOU!

Je smartphone is kostbaar en zo ook de inhoud ... Met Ufeel vingerafdruk-technologie kan je de telefoon ontgrendelen, maar kan je ook gevoelige informatie beveiligen. Je kan apps beveiligen en openen met een vingerafdruk. Niemand anders kan dan toegang krijgen. Sla prive-bestanden op in gecodeerde mappen die alleen jij kunt openen. Alle persoonlijke foto's, video's, muziek of bestanden zullen veilig zijn.

 • Beveiligd ontgrendelen
 • Apps beveiligen
 • Bestanden beveiligen

SNELLER IS BETER

 • Quad-Core 1.3GHz, 64 bits
 • 4G LTE
 • 3GB RAM & 16GB ROM
 • Android™ Marshmallow

Snelheid is een minimale vereiste om met volle teugen te kunnen genieten van een smartphone. Dat is de reden waarom Ufeel een 1.3GHz processor 4core met 64 bits heeft. Samen met 3GB RAM, zullen zij zorgen voor een snellere multitasking, sneller laden van applicaties en grote betrouwbaarheid voor veeleisende gebruik. Niemand vindt het leuk om te wachten, toch? Dus maken we ook gebruik van LTE 4G. Alles zal sneller gaan, van apps downloaden tot inhoud uploaden of video’s streamen. Nu is de echte vraag is: hou je het zelf wel bij?

Uiteraard is Android Marshmallow 6.0 aanwezig en daarmee ongeveer 1,6 miljoen te gek apps! Ook opslag is geen probleem voor Ufeel met 16GB ROM en uitbreidbaar geheugen tot 64GB via micro SD. Een Dual SIM is ook inbegrepen.

HD IS NIET VOLDOENDE

Ufeel biedt een 5" HD-scherm met een resolutie van 1280 x 720, de perfecte grootte om foto’s en video’s comfortabel te kijken op je telefoon. Maar er is meer! Zo zal de hoge helderheid van 420 nits ervoor zorgen dat je, je prachtige foto’s goed ziet, zelfs in de volle zon, terwijl CABC technologie automatisch de achtergrondverlichting voor helderder video's, duidelijkere tekst, en zelfs energiebesparende opties regelt.
Dan hebben we ook On-cell technologie nog, klinkt moeilijk maar is makkelijk. Het betekent dat de ruimte tussen het glas en het scherm aanzienlijk is verminderd. Wat betekend dat voor jou? Nou, een beter reactievermogen van het scherm en een optimalisatie van de batterij!

2.5D krasbestendig scherm

5″ HD IPS scherm

Zero tussenruimte Scherm en touchscreen

 • 420 nits
 • CABC technologie
 • On-Cell technologie

VERBLUFFENDE CAMERA

Neem scherpe en kleurrijke foto's met de 13MP SONY IMX 258 camera uitgerust met 5P lens en een blauwe optische filter. Zelfs in situaties met weinig licht dankzij de 240LM flits! Dankzij de autofocus van 0.5s leg je ieder moment razendsnel vast!

Ontdek de features van de Ufeel camera

Professionele Modus: Handmatig 5 opties aanpassen:
ISO, belichting, witbalans en kleur

Panorama: Maak meerdere foto’s en plak
ze naast elkaar voor een totaal overzicht

HDR: Leg een hoogtepunt en schaduw samen vast

Nacht: Maak perfecte foto’s zelfs met weinig licht.

Sport Modus: Optimaliseer instellingen
voor acties en sportieve momenten

DualView: Maak foto’s of video’s
met beide camera’s tegelijkertijd.


 • 5MP Selfie camera
 • Selfie flits
 • 84° Wide Angle
 • Wideselfie modus

SELFIE VERSLAAFD

Dankzij de 5MP selfiecamera met 84° Wide Angle van Ufeel past nu iedereen op de foto. Niet genoeg?
Maak een 100° selfie dankzij de Wideselfie modus! Uiteraard maak je ook in het donker de perfecte selfie dankzij de krachtige flits.

84°
100°


LEVENDIGE ERVARING

Maak een foto terwijl je een video opneemt dankzij de Wiko camera app of neem een video op met zowel de camera aan de voorkant als achterkant met de DualView mode.

 • Video opnamen: 1080p @ 30fps
 • DualView mode

MAAK HET MAKKELIJKER VOOR JEZELF

Het Wiko besturingssysteem zorgt voor een snelle en intuïtieve ervaring. Het bestaat uit een hele reeks van toepassingen de het gebruikt van je smartphone optimaliseren:

My Music

Sneller toegang tot muziek functies en innovatieve functies zoals de slaapstand

Telefoon Assist

Beheer perfect al je instellingen: energiebesparing, meldingen en zwarte lijst

My Launcher

Direct toegang tot je zelf gekozen applicaties

Camera

Snelle en eenvoudige foto of video-opnameACCESSORIES

Urban design hoesjes die zijn ontwikkeld zich aan te passen aan de neo-retro look van Ufeel en om je smartphone te beschermen. Slank en licht, met stof of soft touch afwerking, ze passen perfect in je hand en je zak! Maar dat is niet alles! Met het interactieve raam van de slimme cases kan je,je smartphone personaliseren door zelf je snelkeuze opties te bepalen! Beantwoord je oproepen en speel je muziek af zonder het openen van je case! De leukste manier om je smartphone te bedienen.

Smart Window

Autohouder

Soft Touch en metalen frame